Σχετικά με εμάς

H AuthenticGreek, είναι Ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα η οποία δραστηριοποιείται στην χονδρική προώθηση - πώληση Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, τροφίμων και πρώτων υλών.

Σε συνεργασία με εταιρείες παραγωγής παραδοσιακών προιόντων αλλά και με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, σας τροφοδοτεί με προϊόντα αγνά και θρεπτικά.

 

AuthenticGreek: Αυθεντικά Ελληνικά

 

Στόχος της AuthenticGreek είναι η ανάπτυξη του δικτύου της στις αγορές του εξωτερικού, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους Έλληνες παραγωγούς, πιστεύοντας στην Ελληνική παράδοση και γαστρονομία.

 

Με την προώθηση των Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνουμε πάντα έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, χτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης.

 

Η αγάπη μας για τις παραδοσιακές γεύσεις και η εμμονή μας με την ποιότητα, μας ωθούν να συνεχίζουμε να προωθούμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντατης Ελληνικής γης. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά, γι` αυτό είμαστε σίγουροι για την αξία τους.

 

Η AuthenticGreek, σας δίνει τη δυνατότητανα γευθείτε όλα τα αυθεντικά Ελληνικά προϊόντα, που αποτελούν ευλογία της Ελληνικής γης και ένα διατροφικό θησαυρό που αξίζει να ταξιδεύει παντού.

Η Ελληνική κουζίνα έχει τέσσερα μυστικά:

  • τα καλά φρέσκα συστατικά,
  • τη σωστή χρήση των μυρωδικών (βοτάνων) και των μπαχαρικών,
  • το διάσημο ελληνικό ελαιόλαδο και
  • την απλότητά της.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο info@authenticgreek.gr , για να προβάλλουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα σας!!!

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και λάβετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα: